Veganskt äggröra recept

Detta veganska äggröra recept är ett utsökt och hälsosamt alternativ till traditionella äggröra.

Det är ett perfekt val för veganer och vegetarianer eller alla som vill minska sin konsumtion av animaliska produkter. Receptet är lätt att göra och kan serveras till frukost, lunch eller middag.🙌

Svårighetsgrad: Lätt
Tidsåtgång: 10 minuter

Ingredienser:

  • 300 gr fast tofu
  • 1/2 lök, hackad
  • 3 msk veganskt smör (eller olivolja)
  • 1/2 tsk Rawnice Curcumin Pulver (eller malen gurkmeja)
  • 2 msk växtbaserad grädde
  • 2 msk riven vegansk ost
  • Salt & svartpeppar efter smak
  • 2 msk hackad gräslök

Vägbeskrivning:

  1. Förbered tofun: krama ur vätskan och torka den med hushållspapper. Smula sönder den med hjälp av gaffeln.
  2. Hetta upp stekpannan och smält smöret. Tillsätt hackad lök och stek ca 2-3 minuter på medelvärme.
  3. Tillsätt curcuminpulver och rör om väl.
  4. Tillsätt tofun och rör om väl för att kombinera med curcumin & lökblandningen. Koka på låg värme i ca 5 min.
  5. Tillsätt grädde, riven ost, salt & peppar och rör om väl. Koka ca 2 min.
  6. Ta av från värmen, tillsätt gräslök och rör om igen.
  7. Servera och njut av en utsökt frukost

Inspirerad av detta originalrecept

Purchase the featured products:

"Jag gjorde en fantastisk regnbågstårta! Alla älskade den, och jag älskar att den inte bara är snygg att titta på, utan den är också hälsosam! Tack :)"

Se alla recensioner

Gali N.