Gröna Chia Puddingburkar med vanilj

Denna veganska vanilj chiapudding är rik på protein, fibrer och hälsosamma omega-3-fettsyror, vilket gör den till ett perfekt frukost- eller mellanmålsalternativ💚

Det gröna spirulinapulvret tillför en boost av antioxidanter och näringsämnen till rätten, medan lönnsirapen ger den en touch av sötma. Njuta!

Svårighetsgrad: Lätt
Tidsåtgång: 1 timme+

Ingredienser:

  • 1/2 kopp chiafrön
  • 2 dl osötad vaniljmandelmjölk
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 tsk Rawnice Green Spirulina pulver
  • 2 msk lönnsirap
  • Några matskedar växtbaserad yoghurt valfri
  • Färsk frukt till topping - vi använde kiwi, men du kan använda vilken frukt du vill
  • granola (valfritt)

Vägbeskrivning:

  1. I en medelstor blandningsskål, kombinera chiafrön, mandelmjölk, vaniljextrakt, lönnsirap och grönt spirulinapulver.
  2. Rör om blandningen väl tills allt är väl blandat.
  3. Om du föredrar att din pudding är sötare, tillsätt 1-2 matskedar mer lönnsirap och rör om väl.
  4. Täck skålen med plastfolie eller lock och ställ den i kylen i minst 2 timmar, eller över natten.
  5. Efter ett par timmar ska chiafröna ha absorberat mandelmjölken och skapat en puddingliknande konsistens. Rör om puddingen väl för att fördela eventuella klumpar.
  6. Ös upp chiapuddingen i burkar, tillsätt 1-2 msk yoghurt och toppa med dina favoritfrukter. Eventuellt, lägg till lite granola på toppen.
  7. Servera & njut!💚

Grön spirulina chia pudding recept

Purchase the featured products:

Liquid error (snippets/product-item-row line 22): product form must be given a product

"Jag gjorde en fantastisk regnbågstårta! Alla älskade den, och jag älskar att den inte bara är snygg att titta på, utan den är också hälsosam! Tack :)"

Se alla recensioner

Gali N.